In zilele noastre in epoca moderna a afacerilor care sunt pe punctul de a afla cat de importanta este prezenta online, in special cand tu sti cel mai bine ca afacerea ta conteaza cel mai mult si poate ai ajuns la un hop in care merge dar ai vrea parca umpic mai mult. Sti ca poti dar nu sti de unde sa incepi. Sti ca mediul online este solutia, un site ar fi ideal, dar sa fie si ieftin. Tratam clientii ca partenerii nostrii, pentru ca impreuna sa atingem acelesi obiective . Un proiect de succes va avea un fundament solid bazat pe profesionalism, respect şi o minte deschisa , de unde va rezulta un proiect exceptional si un client fericit.

Internetul este mediul in care iti poti face publicitate cel mai rapid si de a creste o afacere de la zero avand la inceput costuri minime. De ce spunem asta ? Pentru ca poti avea un site de prezentare ieftin care se poate apoi transforma apoi in magazin online. În era digitală de astăzi, site-ul web este, probabil, cel mai important instrument de marketing pe care il aveti la dispoziţia dumneavoastră.

Un site bine conceput iti aduce mai aproape clientii iar apoi si vanzarile si profiul va incepe sa creasca. Fie ca e vorba de un site simplu sau un magazin online foarte complex , online marketing, dezvoltarea site-ului , management de continut, consultanta, promovare SEO, avem flexibilitatea de a lucra cu clientii in cel mai bun mod si de a respecta obiectivele voastre. Un criteriu de selecţie se bazează pe design, experienţa şi reputaţia sau pur si simplu recomandarile clientilor nostrii. Indiferent de caz, este investiţia ideala şi nu ar trebui să aşteptaţi .

Cu sediul în Cluj, firma noastra , are o vasta experienţa în proiectarea toate platformele importante cum ar fi HTML5, CSS3, PHP, JavaScript, jQuery, Ruby On Rails, Python, iOS, Drupal, WordPress, şi Magento. Suntem o echipa de profesionisti foarte experimentati care sunt specializati pe furnizarea de solutii web.

Suntem la curent cu cele mai recente tehnologii si standarde web. Suntem experţi în design de interfaţă de utilizator, care să permită o navigare uşoară pentru utilizatori. Oferim Search Engine Optimisation de cea mai buna calitate cu o analiza SEO gratuita de fiecare data!

Suntem o echipa cu experienta pe piata web din Cluj, Bucuresti, Baia Mare, Oradea si nu numai. Livram la timp pentru bugete mici, medii si mari. Suntem oamenii carora le pasa de clientii lor !